Ricky Rubio, davant de Stephen Curry, en un moment del partit d'aquesta matinada (Reuters)
Bàsquet

Pau Gasol reapareix amb doble doble i Ricky Rubio es llueix davant Stephen Curry

El pivot de Sant Boi torna amb bones sensacions després de 4 partits d'absència i els Bulls superen els Kings (109-102). Ricky fa 20 punts, però no pot evitar la derrota dels Timberwolves davant els Warriors (104-109)

Actualitzat

Pau Gasol ha reaparegut aquesta matinada a l'NBA. Ho ha fet en la victòria dels Chicago Bulls davant els Sacramento Kings (109-102) i sense perdre els trets d'identitat del seu joc: amb un nou doble doble, el 37è de la temporada.

Gasol ha anotat 14 punts i 14 rebots en 24 minuts, i ha demostrat així que les molèsties que tenia al genoll dret ja són cosa del passat. Amb aquest triomf, els Bulls mantenen un balanç lleugerament positiu (36 victòries per 33 derrotes) que de moment els atorga l'última plaça de la Conferència Est, amb dret a disputar el "play-off".

També ha fet un doble doble Ricky Rubio, però en el seu cas no els ha servit, als Minnesota Timberwolves, per sumar una victòria. Els de Minneapolis rebien els campions de l'NBA, els Golden State Warriors, i han estat a punt de donar-los un ensurt (104-109).

Ricky ha conduït molt bé els seus i ha acabat signant 20 punts i 11 assistències, més bons números que un Stephen Curry molt vigilat (19 i 11). Però els Warriors, que venien de perdre davant els San Antonio Spurs, han demostrat que són més que el talent de Curry. El qui s'ha encarregat de treure les castanyes del foc, aquesta vegada, ha estat Draymond Green, autor de 24 punts, a més de capturar 9 rebots i repartir 6 assistències.

Anar al contingut