Primer pla de Pau Gasol
Pau Gasol, en una presentació recent de la seva fundació (EFE)
Bàsquet

Pau Gasol: primer test com a entrenador en el marc de l'All-Star

Hi haurà dos partits de semifinals, i els primers equips que arribin als 40 punts passaran a la final. En l'últim i decisiu partit s'imposarà el primer que arribi a 25 punts

Redacció Esport3Actualitzat

Pau Gasol serà un dels entrenadors honorífics del minitorneig Jordan Rising Star de l'NBA, que es disputarà el 17 de febrer a Salt Lake City, com a part de l'All-Star d'aquest any.

L'exjugador, que ha estat sis cops "all-star" i dues vegades campió de l'NBA, compartirà les tasques de direcció amb Joakim Noah, ex dels Bulls, Knicks, Grizzlies i Clippers i dos cops "all-star", i Deron Williams, que va militar als Utah Jazz, Nets, Mavericks i Cavaliers, a banda d'una estada a Europa amb el Besiktas, i tres cops "all-star".

Al minitorneig Jordan Rising Stars hi participaran 21 joves jugadors de primer i de segon any de l'NBA, així com 7 de la G-League, la lliga de desenvolupament de l'NBA.

Els 21 jugadors es dividiran en 3 equips (equip Pau, equip Joakim i equip Deron) de set jugadors cadascun. També hi haurà un quart equip amb els jugadors provinents de la G League, dirigit per Jason Terry, actualment entrenador assistent dels Jazz i campió de l'NBA el 2011.

Hi haurà dos partits de semifinals, i els primers equips que arribin als 40 punts passaran a la final. En l'últim i decisiu partit s'imposarà el primer que arribi a 25 punts. 

ARXIVAT A:
Pau Gasol
Anar al contingut