NBA

Pau Gasol podria substituir els Lakers pels Hornets com a moneda de canvi pel traspàs de Chris Paul

Divendres està previst que s'acabi el locaut de l'NBA, i ja comença a especular-se amb els primers moviments de jugadors. I un dels que podria quedar-ne afectat és el pivot català de Los Angeles Lakers Pau Gasol. Diversos rumors apunten que el de Sant Boi podria ser traspassat als Hornets de Nova Orleans com a moneda de canvi de la incorporació de Chris Paul a l'equip de Califòrnia.

Actualitzat
El base dels Hornets de Nova Orleans Chris Paul s'ha convertit en la peça clau del mercat de l'NBA. Falten 19 dies perquè comenci la temporada i, en aquest temps, les franquícies hauran de fer la feina que en condicions normals haurien fet a l'estiu. Paul és ara mateix el jugador més desitjat pels grans equips. I a l'NBA, el moviment d'una gran figura d'un equip a un altre desencadena, segur, una sèrie de moviments d'altres jugadors.

Entre els equips interessats a fitxar Chris Paul hi hauria els Lakers. Segons la cadena nord-americana ESPN, la franquícia angelina desitja incorporar també el pivot d'Orlando Magic Dwight Howard. Si aquesta possibilitat agafés cos, entre les diferents monedes de canvi dels Lakers hi podria haver Pau Gasol. El jugador de Sant Boi ja fa uns dies que és a Los Angeles, on ha començat a entrenar-se amb l'equip amb la intenció de tornar a lluitar per recuperar l'anell de campió.

De moment és aliè als rumors d'un mercat en què l'altre gran atractiu són els jugadors que tenen la condició d'agent lliure, és a dir, que poden firmar per a qualsevol equip perquè han acabat contracte. Entre aquests hi ha Marc Gasol. En el seu cas, però, els Memphis Grizzlies tenen dret de tempteig sobre el jugador, amb la qual cosa poden igualar qualsevol oferta d'un altre equip i, per tant, retenir-lo. D'ofertes, però, encara no n'hi pot haver de forma oficial fins divendres, quan s'aprovarà el nou conveni i es posarà fi de forma definitiva al famós locaut.

Anar al contingut