Bàsquet

Pau Gasol manté l'esperança de ser als Jocs Olímpics després de l'ajornament

La lesió al peu esquerre li feia complicada la participació a la cita olímpica aquest estiu

Jordi RobirosaActualitzat
Pau Gasol vol disputar el que serien els seus cinquens Jocs Olímpics i, si pot ser, amb una medalla al coll. Però ara mateix, una lesió al peu el manté fora de les pistes, i la seva presència, si els Jocs s'haguessin fet enguany, era més que complicada. Així, doncs, la decisió del COI el beneficia.
 

"Està clar que em dona més temps per recuperar-me. I aprofitaré aquest temps perquè així sigui i seguir treballant amb la recuperació com està anant fins ara."

 
Pau Gasol ve d'una família dedicada a la medicina i ell mateix va arribar a cursar el primer curs d'aquesta especialitat abans que el basquetbol requerís tota la seva atenció. Lògicament, però, en Pau està especialment atent a tot el que el món està passant.
 

"Una mica trist per les notícies i tot el que està passant. Esperem sortir-ne endavant."  

 
Pau Gasol farà 40 anys aquest mes de juliol, i això vol dir que estarà a prop dels 41, si no els ha fet ja, quan es facin els Jocs de Tòquio. Ara mateix, el que més l'amoïna és aquesta lesió al peu esquerre, una fractura en un os que està costant Déu i ajuda de recuperar. El català, però, es mostra optimista i confia que podrà estar a punt.
 

"De moment la recuperació està anant bé, segons els plans. Espero que segueixi així i de mica en mica seguir millorant, centrant-me en el dia a dia. Ara és un moment d'incertesa i el més important és com podem superar aquesta crisi sanitària, aquesta pandèmia, el millor possible".

 
El que no ha revelat Pau Gasol, i no és un assumpte poc important, és, en cas de recuperació total, on jugarà la temporada que ve. A l'NBA o potser es pot especular amb un eventual retorn a Europa? Les portes, evidentment, les té ben obertes.
ARXIVAT A:
Pau Gasol
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut