Bàsquet

Pau Gasol manté la il·lusió de jugar a Tòquio i Scariolo li té una plaça reservada

La cita olímpica serà l'últim gran esdeveniment esportiu de Pau Gasol. Després dels Jocs, es retira. Caldrà veure com hi arriba, perquè tot just avui fa un any del seu últim partit

Actualitzat

L'última aparició pública de Pau Gasol a Catalunya va ser a la seva Fundació, l'estiu passat. Llavors, en Pau acabava de fitxar pels Portland i va parlar amb la Televisió de Catalunya sobre la possibilitat d'anar als Jocs Olímpics:

"L'objectiu es tenir una temporada sense lesions i tenir una temporada en què acabi amb bones sensacions. A partir d'aquí treballarem per poder anar als Jocs, sabem el que hem de fer i la disciplina que s'ha de tenir perquè això passi."

Però, malauradament, aquestes expectatives no s'han complert, i el de Sant Boi va jugar el seu darrer partit oficial davant els Milwaukee Bucks ja fa exactament un any. La fractura al peu continua fent-li la guitza i no s'ha curat adequadament.

El contracte amb els Blazers es va invalidar per mutu acord, i ara el jugador espera unes proves, les pròximes setmanes, per veure si podrà participar els Jocs Olímpics de Tòquio.

És la seva gran il·lusió, hi vol anar; i Scariolo, si ell s'hi veu amb cor, li té una plaça reservada.

ARXIVAT A:
Pau Gasol
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut