Pau Gasol ha concedit una entrevista a Barça TV i fcbarcelona.cat
Barça

Pau Gasol: "La grandesa del Barça també suposa que Messi sigui més gran"

El pivot català dels Chicago Bulls assegura en una entrevista als mitjans oficials del FC Barcelona que és un plaer veure jugar l'argentí, a qui considera el millor del món, una referència per a tota la història i espera que acabi la seva carrera al club blaugrana

Actualitzat

El pivot català dels Chicago Bulls Pau Gasol s'ha desfet en elogis cap a Leo Messi i ha dit que "la grandesa del Barça" també suposa que l'argentí "sigui més gran". En una entrevista als mitjans oficials del club blaugrana (Barça TV i fcbarcelona.cat), Gasol admet que és un plaer veure jugar Messi i que la seva figura planeja més enllà del Barça. "El futbol està creixent molt als Estats Units com a fenomen global i jugadors com ell fa que els seguidors vulguin anar a veure'l jugar", ha dit.

Per a Pau Gasol, Messi és "el millor del món, un crac, un fora de sèrie", un jugador que "ha marcat una època i serà un referent per a tota la història", un futbolista format a la Masia i que espera que acabi la seva carrera al Barça.  

Format al planter del Barça, el 2001 Gasol va abandonar el club blaugrana per jugar a l'NBA. Des dels Estats Units, el pivot dels Bulls segueix l'actualitat de la Lliga Endesa i assegura que Barça Lassa, el València, Reial Madrid i Laboral Kutxa es jugaran tots els títols en joc.

"La Copa del Rei serà interessant i atractiva. És important que el Barça arribi fort als moments clau de la temporada", ha insistit Gasol, qui creu que el Barça Lasa té "un bon equip i possibilitats de signar un gran any".

Anar al contingut