Pau Gasol encara té un any de contracte amb els Bulls (Reuters)
NBA

Pau Gasol jugarà l'All-Star per cobrir la baixa per lesió del seu company als Bulls Jimmy Butler

El germà gran dels Gasol, als seus 35 anys, disputarà el seu segon All-Star consecutiu i el sisè de la seva brillant trajectòria esportiva a l'NBA

Actualitzat

Pau Gasol jugarà finalment l'All-Star 2016 de l'NBA que es disputarà a Toronto el 14 de febrer. El pivot català dels Chicago Bulls, que s'havia quedat fora del partit de les estrelles en la votació popular i que tampoc havia estat escollit com a reserva pels entrenadors, ha estat seleccionat a última hora per cobrir la baixa per lesió del seu company d'equip Jimmy Butler a l'equip de la Conferència Est.

El germà gran dels Gasol, als seus 35 anys, disputarà el seu segon All-Star consecutiu i el sisè de la seva brillant trajectòria esportiva a l'NBA. En la seva catorzena temporada a la millor lliga del món i la segona amb els Bulls, el pivot de Sant Boi està fent 17 punts i 10,9 rebots de mitjana per partit.

Pau Gasol serà l'únic jugador estranger al partit de les estrelles de l'NBA un any després de ser protagonista per haver fet el salt inicial cara a cara contra el seu germà Marc.

 

 

Anar al contingut