Gasol s'ha sobreposat als seus problemes físics i ha fet un partit notable. (Foto: EFE)

Pau Gasol juga, tot i la fascitis, i contribueix amb 15 punts a la victòria dels Lakers (104-87)

Pau Gasol no s'ha deixat vèncer per la fascitis plantar, ha jugat contra Portland i ha fet una bona aportació al seu equip, els Lakers, que han derrotat còmodament els Trail Blazers per 104-87. El pivot de Sant Boi ha jugat 30 minuts, ha anotat 15 punts, ha capturat 9 rebots i ha fet tres taps. Al seu costat, Kobe Bryant ha liderat l'equip amb 27 punts, i Howard n'ha fet 21.

Pau Gasol no s'ha deixat vèncer per la fascitis plantar, ha jugat contra Portland i ha fet una bona aportació al seu equip. Els Lakers han derrotat còmodament els Trail Blazers per 104-87 en un matx en què el pivot de Sant Boi ha jugat 30 minuts, ha anotat 15 punts, ha capturat 9 rebots i ha fet tres taps. Al seu costat, Kobe Bryant ha liderat l'equip amb 27 punts i Howard n'ha fet 21.

El partit no ha tingut història perquè s'ha trencat a favor del conjunt californià en el primer quart (34-25). Al descans el marge era ja de 14 punts (62-48). La victòria és la sisena en set partits dels Lakers, que amb 15 triomfs i 15 derrotes encara estan molt per sota del seus rivals a Los Angeles. Els Clippers porten un registre impressionant: 24-6, el millor de la lliga.

Pel que fa als Trail Blazers ha destacat LaMarcus Aldridge com a únic jugador que ha pogut competir amb els Lakers, amb 26 punts. L'aler valencià Víctor Claver ha estat titular, ha jugat nou minuts, ha fet tres punts i ha capturat dos rebots.