Pau Gasol el dia de la seva presentació amb el Barça
Bàsquet

Pau Gasol comunicarà avui el seu futur

El pivot català anunciarà molt probablement la seva retirada de les pistes i els seus pròxims passos

Redacció Esport3Actualitzat

El jugador de Sant Boi s'ha pres un temps per reflexionar després dels Jocs Olímpics de Tòquio i comunicarà aquesta tarda, a partir de les 5, la seva decisió en una roda de premsa en el Gran Teatre del Liceu de Barcelona que comptarà amb convidats especials i també la premsa, segons ha comunicat el seu departament de premsa.

En la seva darrera compareixença pública, Pau Gasol va avisar que encara no havia pres cap decisió amb la seva continuïtat en el bàsquet professional:

"Encara hi he de donar dues voltes més, no ho tinc decidit al cent per cent. Aviat la prendré, però no és una decisió fàcil".

El jugador va dir que en el cas de continuar no es veia en cap més equip que sigui el Barça "no tindria sentit. La família li pesa molt. Té una nena d'un any i té ganes de gaudir d'ella i de la família: "Tinc ganes que la família tingui estabilitat, i en aquests darrers anys no els hi pogut oferir".

Una altre punt important de la decisió son les lesions:

 "He espremut molt el meu cos i si continuo jugant tindré un risc que afrontar".

El pivot va dir que "hi ha dies que tinc ganes de posar-me a entrenar, però en d'altres no ho veig tan clar" i va afegir que "m'he guanyat disposar d'aquesta flexibilitat a l'hora de decidir".

Imatge de Pau Gasol durant el darrer acte públic

Un altre detall important de la seva decisió és que en cap cas anirà vinculada a la prengui el seu germà Marc, de qui es rumoreja que pot jugar a Girona, en l'equip que presideix:

"Cadascú prendrà la seva decisió, son circumstàncies diferents la seva i la meva. Ell té cinc anys menys que jo i ara acabar de saber que es troba com agent lliure. Ens estimem, som germans, però cadascú decidirà el que més convé, no hem d'estar condicionats".

ARXIVAT A:
Pau Gasol
Anar al contingut