Pau Gasol, durant la seva època daurada als Lakers
Bàsquet

Pau Gasol entrarà al Saló de la Fama de l'NBA

El català es convertirà en una llegenda oficial del bàsquet en formar part del "Hall of Fame" i afegir-se a les grans figures de la competició

Redacció Esport3Actualitzat

L'exjugador de bàsquet Pau Gasol s'afegeix a Dwayne Wade, Dirk NowitzkiTony ParkerBecky Hammon i Gregg Popovich en el grup de grans llegendes que han estat escollides per ser nous membres del Saló de la Fama de l'NBA. Segons ha avançat ESPN, l'1 d'abril, durant la final de la NCAA a Houston (Texas), l'NBA farà l'anunci oficial dels escollits. La cerimònia de celebració serà el 12 d'agost a Springfield (Massachusetts), al Naismith Memorial Basketball Hall of Fame. El doble campió de l'NBA amb Los Angeles Lakers serà un més dels grans noms que en formen part.

Un moment dolç

Després de rebre l'homenatge dels Lakers, que van retirar la samarreta groga amb el número 16, els reconeixements a la trajectòria de Gasol no s'aturen. Com un dels millors jugadors europeus de la història de l'NBA, va disputar 18 temporades a la màxima competició nord-americana. Memphis Grizzlies, Los Angeles Lakers, on va disputar més de 500 partits, San Antonio Spurs, Chicago Bulls, Milwaukee Bucks i Portland Trail Blazers són les samarretes en les quals ha deixat una petjada. Gasol va penjar les botes l'octubre del 2021, amb un palmarès on destaquen els dos anells de campió de l'NBA amb els Lakers o les sis vegades que ha estat escollit per a l'All Star.

1.226 partits de temporada jugats a l'NBA, 20.894 punts, 11.305 rebots. Números estratosfèrics i també moments inoblidables, com la seva amistat amb Kobe Bryant o el salt inicial amb el seu germà Marc al partit de les estrelles del 2015. Pau Gasol ha fet història.

 

ARXIVAT A:
NBA
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut