Pau Gasol, amb la samarreta dels Bucks
Bàsquet

Pau Gasol: "En cap moment he considerat seriosament tornar a Europa o al Barça"

El pivot català jugarà als Portland Trail Blazers la seva dinovena temporada a l'NBA

Xevi BardoletActualitzat

Pau Gasol, nou jugador dels Portland Trail Blazers, ha atès els mitjans telefònicament juntament amb el tècnic de la franquícia d'Oregon, Terry Stotts, i el president d'operacions Neil Olshey. El santboià, que es troba a Madrid recuperant-se de la lesió al peu esquerre, ha estat molt clar a l'hora de parlar sobre certs rumors que el situaven a l'òrbita blaugrana: 

"En cap moment m'he plantejat tornar al bàsquet europeu o al Barça. S'ha parlat molt d'això, però tenia clar que volia seguir a l'NBA."

"Portland és una franquícia increïble, amb molta història i hi ha molta fam de victòria", ha assenyalat sobre els Blazers, vigents finalistes de la conferència Oest. "Vull arribar perfectament recuperat a la pretemporada i vinc a jugar minuts". Preguntat sobre què el manté amb motivació després de tantes temporades ha respost que "l'estima que li tinc a aquest esport". No ha desvetllat però si seguirà jugant després de Tòquio 2020.

Quan Neil Olshey, president d'operacions dels Blazers ha reconegut que "fa dos anys ja vam intentar fitxar-lo", Gasol ha afegit que " tot és qüestió de timing. Aleshores vaig pensar que els Spurs eren la millor opció. Ara sí que era el moment.", ha sentenciat.

D'altra banda, el tècnic Terry Stotts, ha afirmat que "incorporem a un futur membre del Saló de la Fama que serà un exemple per als nostres joves, un guanyador que tant pot jugar de 4 o de 5 ".

Els Blazers volen aspirar a tot la pròxima temporada. A més de Gasol, també han incorporat el pivot Hassan Whiteside i els alers Kent Bazemore i l'exblaugrana Mario Hezonja. Un equip que manté les estrelles Damiand Lillard i CJ McCollum i que és de llarg, la franquícia que més gastarà en salaris la propera temporada: 143 milions de dòlars.

ARXIVAT A:
Pau Gasol
Anar al contingut