Eurolliga

Pau Gasol confirma que debutarà amb el Barça aquest divendres

El pivot santboià tornarà a les pistes contra el Bayern de Munic al Palau Blaugrana després de més de dos anys sense jugar cap partit oficial per lesió

Jordi RobirosaActualitzat

Havien especulat sobre el fet que en Pau podria tornar a les pistes el dia 4 d'abril, en el matx d'ACB a la pista del Burgos. El jugador estava a punt, però hi havia diversos arguments que no ho aconsellaven. En primer lloc, l'equip feia un viatge llarg que començava a Tel-Aviv, continuava a Istanbul i acabava a la ciutat castellana; difícil encabir un viatge exprés per a Gasol. I després, i potser encara més important, pel desig de tots plegats que el jugador reaparegui, després de gairebé vint anys, a casa seva, al Palau Blaugrana.

Finalment, aquest moment arribarà aquest divendres, en el matx d'Eurolliga contra el Bayern de Munic. Primer, Sarunas Jasikevicius ha avançat que s'estava plantejant donar-li alguns minuts i, poc després, en acabar l'últim entrenament, el mateix Pau Gasol ho ha confirmat en un tuit.

Es tracta d'un partit exigent, amb un aparador incomparable com és la màxima competició continental; però, d'altra banda, un matx en què els blaugranes només es juguen el desig de guanyar, cosa que intenten sempre: un escenari idoni per preparar, a més, un partit contra el Reial Madrid, diumenge, de la Lliga ACB.

Pau Gasol està il·lusionat. Tot i que fa gairebé dos anys que no juga un partit oficial, es troba bé físicament i ha respost bé als entrenaments amb el grup. Ofensivament continua sent letal i en defensa s'haurà d'adaptar a l'altíssim nivell d'exigència que demana Sarunas Jasikevicius. Però que tothom estigui tranquil: en Pau és un jugador intel·ligent que sap perfectament quin haurà de ser el seu rol en un equip i un vestidor que l'ha acollit amb els braços oberts de bat a bat. I no decebrà, estiguin-ne segurs. I que tothom tingui molt clar que el santboià ha vingut per sumar.

 

ARXIVAT A:
Pau Gasol
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut