Esquí de muntanya

Pau Coll guanya la cronoescalada de la Vall de Boí i acaba segon a la Copa d'Espanya

Júlia Casanovas, tercera de la cronoescalada i tercera de la Copa d'Espanya

Actualitzat

122 esquiadors han participat aquest diumenge la cronoescalada d'esquí de muntanya de la Vall de Boí, última prova de la Copa d'Espanya 2019-20. El fort vent i el fred intens han obligat a baixar la cota d'arribada de la cronoescalada de Boí, amb 500 metres de desnivell.

En categoria absoluta masculina s'ha imposat l'atleta de Vilajuïga Pau Coll, amb un temps de 21 minuts i 19 segons, seguit pel mallorquí Pere Rullan i de l'olotí Aleix Domènech. El català ha acabat segon en la general de la Copa d'Espanya, darrere del campió, el basc Íñigo Martínez de Albornoz, i davant d'Aleix Domènech.

En dones, l'andalusa Ana Alonso ha quedat primera, amb 26 minuts i 28 segons davant d'Igone Campos i de la catalana de l'Ski Club Camprodon Júlia Casanovas. Amb aquest triomf, Alonso s'ha proclamat campiona de la Copa d'Espanya, per davant d'Igone Campos i Júlia Casanovas.

La propera cita del calendari serà el Campionat d'Espanya que tindrà lloc a l'estació aragonesa de Cerler del 12 al 15 de març, amb les modalitats de cronoescalada, esprint, individual i relleus.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut