Pau Capell, en el moment de guanyar l'UTMB 2019
Curses de muntanya

Pau Capell correrà una UTMB sense cursa

L'últim guanyador de l'Ultra Trail del Mont Blanc farà aquest estiu el recorregut de la cursa, suspesa per la crisi del coronavirus

Redacció Esport3Actualitzat

La cursa de muntanya més prestigiosa, l'Ultra Trail del Mont Blanc, no es disputarà aquest estiu. Va quedar cancel·lada fa uns dies per culpa de la pandèmia que ha afectat considerablement el món de l'esport. Però el campió vigent, l'atleta de Sant Boi de Llobregat Pau Capell, no es resigna a quedar-se sense el plaer de tornar a trepitjar el traçat alpí i ha anunciat que aquest estiu hi tornarà, a Chamonix. Això sí, sense dorsal de cursa.

N'esperarem els detalls, doncs. Aquest any, Pau Capell no podrà defensar el títol de campió de l'UTMB, però correrà igualment, sense competir pel triomf, els 171 quilòmetres al voltant del cim més alt dels Alps.

Un exemple més del caràcter especial dels corredors de muntanya, que acostumen a valorar, per sobre de tot, la pràctica de l'esport a l'aire lliure i el contacte amb la natura, més enllà de la competició pura i dura.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut