Curses per muntanya

Pau Capell, campió per tercera vegada de la Transgrancanària

Eugeni Rosselló, segon de la Trans360, i Sheila Avilés, guanyadora de la distància de 30 km

L'atleta de Sant Boi de Llobregat s'ha proclamat aquest dissabte guanyador per 3a vegada de la prova reina de les diferents categories de la Transgrancanaria, amb 128 quilòmetres i 7.500 metres positius, i un temps de 12:42:40.

Capell, l'any passat es va endur el títol de campió del circuit mundial d'ultra trails.

Meritòria segona posició d'Eugeni Rosselló a la distància més llarga, la Trans360º amb 264 quilòmetres i 13.265m de desnivell positiu, que va finalitzar en 53:09:33. A diferència de les altres proves, aquesta no està marcada, els corredors han de seguir amb el seu GPS el track facilitat per l'organització, ni tampoc hi ha avituallaments, només unes bases de vida on els corredors podran descansar i menjar.

Sheila Avilés que corria la distància de 30 quilòmetres i 688 metres de desnivell positiu, ha guanyat amb un temps de 02:26:36.