Pau Bargalló i Anna Casarramona, els millors de la temporada
Hoquei patins

Pau Bargalló i Anna Casarramona, MVPs de l'OK Lliga 2019-20

És el tercer guardó per al blaugrana i el segon per a la jugadora del Manlleu

Actualitzat

Un cop acabades les lligues masculina i femenina d'hoquei patins a causa del coronavirus, els seleccionadors espanyols i el director tècnic de la Federació Espanyola han escollit els millors jugadors de la temporada 2019-20. Pau Bargalló, del Barça, i Anna Casarramona, del CP Manlleu, han estat els elegits.

Pau Bargalló aconsegueix el guardó d'MVP (jugador més valuós) per tercera vegada en l'OK Lliga. Bargalló portava, fins al moment de l'aturada, 32 gols i 26 assistències. El Barça es va proclamar campió de lliga. Només Raúl Marín li va prendre el guardó la temporada 2017-18.

Anna Casarramona serà MVP per segona vegada. El seu equip, el CP Manlleu, també ha quedat campió de lliga i la jugadora ha sumat 12 gols i 7 assistències. L'any passat el guardó se'l va endur Laura Puigdueta, del CH Palau.

 En la sisena edició del reconeixement al millor àrbitre, i el més ben valorat ha estat Isaac Sanz. En aquest cas, el veredicte l'ha emès el Comité Nacional d'Hoquei Patins conjuntament amb el Comitè Nacional d'Àrbitres.

Anar al contingut