Pato O'ward somrient
Pato O'Ward s'ha açat amb la victòria
Motor

Patricio O'Ward desplaça Àlex Palou del liderat a Detroit

El pilot mexicà sortia setzè, però ha fet una gran cursa aprofitant els dos reinicis de carrera que hi ha hagut

Francesc RosésActualitzat

Àlex Palou ha perdut el liderat en el campionat de la Fórmula Indy a causa de l'espectacular victòria de Patricio O'Ward en la segona cursa del Gran Premi de Detroit. El pilot mexicà sortia setzè però ha fet una gran cursa aprofitant els dos reinicis de carrera que hi ha hagut, i ara lidera la classificació amb un punt d'avantatge sobre Àlex Palou que ha acabat en la tercera posició després d'haver sortit quart.

La segona carrera de Detroit ha tingut una fase final molt emocionant. A 13 voltes del final, una sortida de pista de Romain Grosjean ha motivat la darrera sortida del cotxe de seguretat, quan Josef Newgarden era líder davant Colton Herta i Àlex Palou. Patricio O'Ward era sisè, i quan la carrera s'ha reiniciat ha passat als dos pilots que tenia davant més tard Àlex Palou. 0'Ward se l'ha jugat donat que sabia que Newgarden tenia els pneumàtics molt desgastats. Ha superat Herta en un duel a tres, i finalment ha avançat Newgarden per fer les dues ultimes voltes com a líder solitari. Palou també ha estat a punt de superar Newgarden, però des l'equip li han demanat que no se la jugues i ha defensat el tercer lloc.

El seu company Scott Dixon, també en lluita directa pel títol, ha acabat setè, i es troba per la seva banda a 36 punts de O'Ward i a 35 de Palou. La setmana que ve les Indy Series tornaran a un altre circuit amb la prova de Road Atlanta.

 

Anar al contingut