Barça

Patri Guijarro: "Contra el Chelsea, hi haurà moments en què haurem de patir i ho sabrem fer"

La migcampista mallorquina podria ser la solució de Lluís Cortés per cobrir la baixa d'Andrea Pereira en la final de la Champions. Tampoc seria cap novetat per a Patri, la futbolista més versàtil de la plantilla: "Jo m'adapto a tot." Amb només 22 anys, s'ha erigit en una de les líders del vestidor blaugrana

Àlex CastellsActualitzat

Lluís Cortés té una baixa de pes a l'eix de la defensa. Andrea Pereira es perdrà la final de la Champions per sanció. El tècnic balaguerí, però, té la solució amb Patri Guijarro. La mallorquina fa de tot, i gairebé tot ho fa bé.

"Si em poses a la banda, vaig una mica perduda. Però jo m'adapto a tot! Avui ja li he dit a Pere (Andrea Pereira): 'Encara que no ho creguis, estaràs amb nosaltres.' Sabem que jugar una Champions és important, i per ella serà dur. Li hem de transmetre que estarà amb nosaltres en tot moment. Això també és seu."

Sap de què parla. Patri es va perdre la final de Budapest per lesió. El 4-1 del Lió, en la final del 2019, va ser tota una lliçó. També un punt de partida. L'equip es va conjurar per tornar-hi, i per fer-ho amb garanties.

"Quan acaba el partit, totes pensem: 'Si hem arribat fins aquí, el pas que ens queda és venir, competir, estar a l'altura, que no hi hagi distància i poder guanyar-la'. És el que ens vam proposar, i és el que hem fet: treballar més, entrenar més, ser més exigents. Hi va haver un gran canvi, per bé, i hem de seguir."

Patri celebra un gol (@FCBfemeni)

Sam Kerr, Fran Kirby i Pernille Harder. 46 gols entre les tres a la Lliga anglesa, i tretze més a la Champions. El trident del Chelsea intimida.

"Al Chelsea, sense tenir un joc gaire complex, són capaces d'arribar tres cops i marcar tres gols. Tenen un èxit de cara a porteria brutal, són molt eficaces. Ataquen molt ràpid i són bones físicament. Hem de jugar les nostres cartes. Hi haurà moments en què haurem de patir, i ho sabrem fer."

Saben patir i, quan toca, ho saben celebrar. Si la història a Göteborg té final feliç, Patri ja sabrà quina música escollir per a la festa. Ella va liderar la conga després d'eliminar el PSG en semifinals.

 

 

 

ARXIVAT A:
Final Champions Göteborg
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut