Pascual Momparler havia dirigit categories inferiors espanyoles (Foto: @RFECiclismo)
Ciclisme

Pascual Momparler, nou seleccionador espanyol de ciclisme en ruta

El tècnic, que fins ara entrenava les categories inferiors de la Federació Espanyola, substituirà en el càrrec Javier Mínguez, seleccionador fins aquesta temporada

Actualitzat

Pascual Momparler ha estat finalment l'escollit per la Federació Espanyola de Ciclisme per substituir Javier Mínguez com a seleccionador espanyol de ciclisme en ruta. El castellonenc ja estava vinculat a la selecció espanyola a través de les categories inferiors i com a ajudant de Mínguez.

Durant la seva etapa com a seleccionador de categories inferiors, Momparler havia dirigit les victòries de Rubén Fernández i el català Marc Soler a les generals del Tour de l'Avenir. A més, el tècnic també havia dirigit Felipe Orts en la medalla de plata aconseguida al Mundial de ciclocròs sub-23.

Momparler arriba a la selecció espanyola després de la destitució de Javier Mínguez, que després de la victòria d'Alejandro Valverde al Mundial de ciclisme en ruta va demanar un augment de sou que la Federació no va acceptar. Momparler ha estat finalment l'escollit després de moltes informacions que apuntaven a l'exciclista Óscar Freire.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut