Ricky Rubio intenta entrar a cistella tot i el marcatge de Jeff Teague (EFE)
Bàsquet

Pas enrere dels Minnesota Timberwolves davant els Indiana Pacers (103-109)

Els Wolves han vist estroncada la seva ratxa de tres victòries malgrat els 33 punts de Karl-Anthony Towns i les 12 assistències de Ricky Rubio

Actualitzat

Els Minnesota Timberwolves no han pogut encadenar un quart triomf consecutiu en la que era la seva millor ratxa de la temporada en perdre davant els Indiana Pacers (103-109) en un partit molt renyit.

Karl-Anthony Towns (33 punts) i Paul George (32) han estat els principals referents ofensius d'un i altre equip. Ricky Rubio, de la seva banda, ha repartit fins a 12 assistències i ha robat 4 pilotes, però no ha estat tan encertat de cara a cistella: el base del Masnou ha anotat 4 punts i ha fallat els dos triples que ha intentat. Els Wolves, ara mateix dotzens en la classificació de la Conferència Oest, es troben ara mateix a 4 victòries d'una hipotètica classificació per als play-offs.

Nova exhibició de Westbrook

El protagonista individual de la jornada ha estat Russell Westbrook, que ha propiciat la victòria dels Oklahoma City Thunder davant els Dallas Mavericks anotant 45 punts, 17 d'ells en l'últim quart. El dorsal 0 dels Thunder no ha pogut anotar aquest cop un triple doble -ja n'ha fet 23- però ha estat decisiu una vegada més per al seu equip.

Resultats de la jornada

Utah Jazz - Los Angeles Lakers, 96 - 88

Denver Nuggets - Phoenix Suns, 127 - 120

Oklahoma City Thunder - Dallas Mavericks, 109 - 98

Minnesota Timberwolves - Indiana  Pacers, 103 - 109

 

Anar al contingut