El Santa Coloma ha caigut a casa contra el Peníscola per 0 gols a 3 (@fsalagarcia)
Futbol sala

Pas enrere del Santa Coloma davant el Peníscola (1-3)

Els d'Óscar Redondo s'han vist superats per un Peníscola que ha dominat el partit del principi al final

Xavier LemusActualitzat

L'Indústries Garcia ha fet un pas enrere important en les opcions de classificar-se per a la Copa en perdre per 1 a 3 a casa contra el Peníscola.

Els d'Óscar Redondo s'han vist superats per un rival molt ordenat que no ha patit en defensa i s'ha mostrat superior en la definició. Abans d'arribar al descans ja dominaven en el marcador per zero a un, gràcies a un gol del seu "pichichi" Raúl Gómez.

Els colomencs han disposat d'un parell d'ocasions, de Maico i David Álvarez, que el pal ha impedit que fossin l'empat. Unes esperances trencades amb el segon gol dels castellonencs obra d'Orzaez. Sense poder de reacció ha arribat el tercer del Peníscola aconseguit per Isi.

Amb el 0 a 3 i quan faltaven cinc minuts, Redondo ha apostat pel porter jugador, però només Ximbinha, amb un cop d'esperó espectacular, ha pogut reduir diferències, però l'un a tres ja no s'ha modificat al marcador.