Jugadors de l'Atalanta, en l'últim entrenament abans d'enfrontar-se amb el PSG (Reuters)
Futbol

París Saint-Germain i Atalanta obren els quarts de final de la Champions

La final a 8 de Lisboa comença amb un duel entre un PSG amb urgències i un Atalanta que vol continuar trencant pronòstics amb el seu joc alegre

Actualitzat

El partit París Saint-Germain-Atalanta obre aquest vespre (21.00) la Final a 8 de la Champions de Lisboa. Un partit amb baixes i incerteses, on queda per veure si els dos equips mantenen el nivell que els ha portat fins a la capìtal portuguesa.

El multimilionari PSG arriba a la cita amb les baixes segures d'Ángel di María, sancionat, i Marco Verratti, lesionat. Kylian Mbappé, lesionat a la passada final de la Copa francesa, arriba molt just de forma, si bé Thomas Tuchel -ell també lesionat- va confirmar que compta amb ell. Una altra cosa és veure quants minuts pot jugar i en quines condicions. Però, tot i aquests contratemps, el PSG va sobrat de recursos i pot alinear un front d'atac format per Neymar, Icardi i Sarabia.

També té baixes l'Atalanta, la sensació de la temporada a les grans lligues europees, que finalment s'ha classificat tercer a la Sèrie A italiana amb un joc alegre i ofensiu, que li ha reportat 98 gols en 38 partits. L'equip de Bèrgam, l'autèntic convidat sorpresa de la final a 8, no podrà comptar amb el seu porter titular, Pierluigi Gollini, ni amb un dels seus referents d'atac, Josip Ilicic. Faci el que faci a Lisboa, l'equip de Giampiero Gasperini ja ha culminat una temporada de somni. I aquesta falta de pressió, a diferència d'un rival que ja ha contret moltes urgències després de repetits fracassos a Europa, pot portar-lo a donar la sorpresa.

 

 

 

Anar al contingut