Espanyol

Pandiani: "Estic molt content pel gol després de tot el que he patit"

Walter Pandiani ha tingut en el gol marcat al Betis un premi a la seva capacitat de patiment davant una lesió muscular que s'ha allargat gairebé cinc mesos. Els gols de l'hispà-uruguaià han donat set punts als espanyolistes. Pandiani va marcar l'1-0 al Getafe, l'1-0 al Betis a la primera volta del campionat i dijous va aconseguir l'empat en el Benito Villamarín. "Em quedo amb aquest últim, va ser el més bonic per on entra la pilota, pel punt i per mantenir la posició en la taula", ha apuntat el davanter espanyolista. La lesió de l'ariet blanc-i-blau -problemes en el quàdriceps dret que arrossegava des de novembre- li ha impedit entrar amb regularitat en els plans del tècnic Mauricio Pochettino. 'El Rifle' deixa ara enrere les recaigudes: "Estic content perquè crec que ja és el final d'aquesta lesió".

Actualitzat
Pandiani (36 anys), que acaba contracte el pròxim juny, ha confessat la seva voluntat de seguir. "Vull continuar aquí. La meva intenció és gaudir perquè sé que cada vegada em queda menys per acabar la meva carrera. Quan més ho gaudeixes més t'adones que et queda menys. El gol em dóna un plus per seguir treballant", ha comentat.

El davanter ha agraït els elogis de Pochettino, que es va mostrar "orgullós" que Pandiani formés part del seu grup de futbolistes. "Jo sí que em sento orgullós de ser partícip d'aquest equip i que m'entreni Pochettino. És el millor de lluny per qualitat humana, està pendent de cada detall. És impecable", ha dit.

El Màlaga, pròxim repte

A nivell col·lectiu, el davanter ha destacat la importància del partit d'aquest diumenge davant el Màlaga: "Sabem que està en la nostra mà acabar la temporada en competició europea, cal afrontar el xoc com una final. Tenim una oportunitat de posar el club a dalt i l'equip ha sabut comportar-se en casos complicats".

Finalment, Pandiani ha comentat la seva aportació al vestidor, clau gràcies a la seva experiència. "Un va ser jove també i en determinats casos m'agradava que una persona amb més experiència que jo m'aconsellés. Intento aportar el que faci falta a aquest vestidor", ha subratllat.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut