Pau Gasol, en una imatge recent (Reuters)
Bàsquet

Pallissa dels Chicago Bulls a Brooklyn (86-113) i derrota dels Memphis Grizzlies davant els Golden State Warriors (111-107)

Pau Gasol i el seu equip afronten el desenllaç de la temporada amb bones sensacions, ben al contrari que la franquícia de Memphis, que arrossega problemes per les lesions just abans de començar els "play-offs"

Actualitzat

Els Chicago Bulls han obtingut a la pista dels Brooklyn Nets un triomf esperançador de cara als "play-offs" (86-113). La maquinària dels Bulls ha funcionat a ple rendiment davant un rival que es jugava el pas a les eliminatòries i que ara, quan només falta un partit, es troba gairebé sense opcions.

Nikola Mirotic, sortint des de la banqueta, ha estat el màxim anotador de l'equip d'Illinois amb 26 punts. Bona feina també de Pau Gasol, amb 22 punts, que li permeten superar els 18.000 punts a l'NBA, i 11 rebots que li permeten completar el 53è doble doble de la temporada. I contribució creixent de Derrick Rose, que, amb 13 punts i 7 assistències, ha pogut descansar a l'últim quart, quan el matx ja estava vist per a sentència. Amb aquest triomf, els Bulls ja no poden baixar del quart lloc final a la Conferència Oest i això vol dir que tindran avantatge de camp a la primera eliminatòria, que serà contra els Milwaukee Bucks o contra els Washington Wizards.

Marc juga tocat

Si per als Bulls les peces encaixen just a temps, el cas dels Memphis Grizzlies és just al contrari. Després d'una temporada regular brillant, arriben al moment decisiu amb problemes per tot arreu. Privats de Mike Conley i Tony Allen per lesió, Marc Gasol i Jeff Green han jugat contra els Golden State Warriors, tot i estar tocats. Els Warriors, el millor equip de l'NBA aquesta temporada fins que es demostri el contrari, han arribat a abusar d'uns Grizzlies poc reconeixibles i han arribat a tenir fins a 32 punts d'avantatge, gràcies a un Klay Thompson (42 punts) amb el canell especialment calent.

Al final, però, han reservat els seus millors jugadors i els Grizzlies, a base d'intensitat, han aconseguit reduir el desavantatge fins a col·locar-se a només 4 de diferència en el marcador final (111-107). Amb tot, els Grizzlies han baixat fins al sisè lloc de la Conferència Oest i ara per ara estan aparellats amb els Los Angeles Clippers, un equip que va cap amunt, i amb el factor pista en contra. 

Els resultats de la jornada:

Golden State Warriors - Memphis Grizzlies,  111 - 107
Los Angeles Clippers - Denver Nuggets, 110 - 103
Atlanta Hawks - New York Knicks, 108 - 112
Brooklyn Nets - Chicago Bulls, 86 - 113
Miami Heat - Orlando Magic, 100 - 93
Sacramento Kings - Los Angeles Lakers, 102 - 92
Utah Jazz - Dallas Mavericks, 109 - 92
Minnesota Timberwolves - New Orleans Pelicans, 88 - 100
Oklahoma City Thunder - Portland Trail Blazers, 101 - 90
Charlotte Hornets - Houston Rockets, 90 - 100
Cleveland Cavaliers - Detroit Pistons, 109 - 97
Philadelphia Sixers - Milwaukee Bucks, 97 - 107

 

 

 

Anar al contingut