Palau i Manlleu, en una imatge d'arxiu (Federació Catalana de Patinatge / Svetlana Akimova)
Hoquei patins

Palau de Plegamans i Manlleu jugaran la final de l'OK Lliga femenina

Les vallesanes i les osonenques es tornaran a disputar el títol de l'OK Lliga a la gran final del play off. En la modalitat masculina, el Barça haurà d'esperar per ser campió

Redacció Esport3Actualitzat

Els dos darrers guanyadors de l'OK Lliga femenina es tornaran a disputar el títol enguany. Palau de Plegamans i CP Manlleu es veuran les cares a la gran final del play-off, que serà al millor de tres partits. Tant les vallesanes com les osonenques s'han desfet de les seves rivals amb un 2-0 a la semifinal. El Palau ha superat el Cerdanyola i el Manlleu, al Gijón.

Fa dues temporades, el Palau va guanyar el Manlleu a l'última jornada de l'OK Lliga per aconseguir el títol. Les manlleuenques es van refer l'any passat, emportant-se la seva primera Lliga un cop es va aturar la competició per la pandèmia.

El campió masculí haurà d'esperar

Al Palau, el Barça ha destrossat un Vic ja descendit. 12 a 2, amb gols de totes les gammes. Quan ha acabat el partit, han seguit el desenllaç del Caldes i el Liceo, que havia començat a la mateixa hora però que s'ha eternitzat. Si els gallecs no guanyaven, el Barça era campió. Però malgrat un bon equip vallesà, el Liceo ha vençut per 2 a 3, i el títol blaugrana haurà d'esperar. Si l'equip d'Edu Castro guanya a la pista del Mataró, un altre descendit en la propera jornada, aleshores sí que podrà celebrar la vuitena OK Lliga consecutiva.

Anar al contingut