Futbol sala

Paco Sedano renova per dues temporades amb el Barça Lassa

El madrileny de 38 anys és considerat un dels millors porters del món i actualment és el primer capità del FC Barcelona, on va arribar fa deu temporades

Actualitzat

El porter i capità del Barça Lassa Paco Sedano, que finalitzava contracte al final d'aquesta temporada, continuarà de blaugrana fins al 30 de juny de 2020, segons ha informat aquesta tarda el club al Palau Blaugrana.

A banda de renovar com a jugador professional, a partir del mes de gener, Sedano s'incorpora també com a tutor del projecte de cantera Masia 360.

El madrileny de 38 anys, és considerat un dels millors porters del món i actualment és el primer capità del FC Barcelona, on va arribar fa deu temporades procedent del Móstoles. Se sent molt satisfet amb la renovació: "És un dels dies més especials i emocionants de la meva vida. És un dia de confirmacions, que em retiro al club i que la meva feina durant aquests anys ha donat el seu fruit. Haver format part d'aquest projecte m'omple d'orgull".

Sedano estava acompanyat d'Albert Soler, responsable d'Esports Professionals; Josep Ramon Vidal-Abarca, directiu responsable de futbol sala, i Txus Lahoz, mànager esportiu.

A la roda de premsa també hi eren presents els tècnics del Barça Lassa, Andreu Plaza i Miguel Andrés; el preparador físic Jordi Illa; el delegat Julio Gracia, i els jugadors del primer equip, Joselito i Roger Serrano, també pendent de renovació.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut