José Rojo "Pacheta" ja ha dirigit 100 partits des de la banqueta de l'Elx (Foto: elchecf.es)
Futbol

Pacheta: "Em dec a l'Elx fins a l'últim dia que sigui aquí, que no sé quan serà"

L'emblemàtic exjugador de l'Espanyol dels anys 90 no es pronuncia pel que fa el seu futur, però ja va admetre, al gener, que se sent "perico de cor"

Redacció Esport3Actualitzat

L'entrenador de l'Elx, José Rojo, més conegut pel sobrenom de "Pacheta", no ha volgut entrar a fer especulacions sobre el seu futur pel que fa al suposat interès del RCD Espanyol per fitxar-lo com a entrenador per a la temporada vinent si l'equip baixa a Segona. Pacheta té contracte en vigor amb l'Elx fins al 30 de juny, però ja ha arribat a un acord per ampliar-lo fins al final del campionat. 

"Soc l'entrenador de l'Elx i a l'Elx em dec fins a l'últim dia que sigui aquí, que no sé quan serà. Demà compliré 101 partits aquí. Tinc absolut respecte per aquest club i no parlaré de res. Sortiran rumors meus, dels jugadors i de tot, però jo no entraré a valorar res".

Al mes de gener, abans de jugar un partit de Copa contra l'Athletic Club, Pacheta va confessar que somiava entrenar algun dia l'equip basc i l'Espanyol, ja que va admetre que se sentia "perico de cor".

José Rojo té actualment 52 anys i va jugar 5 anys al RCD Espanyol, del 1994 al 1999, on va ser un titular indiscutible al centre del camp i es va guanyar el respecte dels aficionats blanc-i-blaus.


 

Anar al contingut