Reunió clau al Barça per Pablo Torre
Pablo Torre disposat a jugar amb el filial des d'aquest cap de setmana
Barça

Pablo Torre jugarà amb el Barça Atlètic a partir d'ara

La decisió ja l'ha presa el cos tècnic blaugrana i aquest cap de setmana ja estarà a les ordres de Márquez. Cada setmana Xavi decidirà amb qui juga, en funció de les necessitats

Redacció Esport3Actualitzat

Pablo Torre no ha trobat lloc al primer equip. La competència que ha trobat ha estat tan forta que no s'hi ha pogut fer un forat i, per aquest motiu, el Barça ha hagut de buscar-li una solució. El cos tècnic blaugrana volia que Pablo Torre tingués més minuts, per això li han proposat jugar amb el Barça Atlètic.

El Barça li ha fet la proposta en una reunió en què han participat amb totes les parts implicades en la decisió: Xavi Hernández, Rafa Márquez i el futbolista. El club ha volgut pactar-ho amb el jugador, que avui encara s'ha entrenat amb Xavi. Cada setmana, el tècnic de Terrassa decidirà amb qui juga, en funció de les necessitats del primer equip.

El jugador, que ha acceptat la proposta dels tècnics, demà s'entrenarà ja amb el filial i anirà convocat per jugar contra el Múrcia. Coneix bé la categoria. L'any passat va fer un curs espectacular amb el Racing de Santander, equip que va ascendir de la 1a RFEF a la divisió de plata.

Pablo Torre va debutar 9 minuts amb el Barça, al partit de Champions contra el Viktoria Pilsen. Però de cara al transcurs de la temporada sembla clar que al primer equip no podrà tenir els minuts que necessitaria un jove de 19 anys, i per això el cos tècnic blaugrana li ha plantejat com a sortida jugar amb el filial.

Anar al contingut