Espanyol

Pablo Machín: "Signaria guanyar dos de cada tres partits"

L'entrenador blanc-i-blau confia tornar de San Mamés amb els tres punts però admet que no serà gens fàcil tenint en compte que porten cinc partits sense guanyar

Actualitzat

Pablo Machín ha comparegut en roda de premsa després de dirigir una última sessió d'entrenament de l'Espanyol abans que el conjunt blanc-i-blau posi rumb cap a Bilbao per enfrontar-se a l'Athletic Club.

"Quan competeixes cada 3 o 4 dies, el físic se'n pot ressentir. Tenim un partit superexigent pel rival i pel que ens trobarem a San Mamés. L'afició empeny molt l'equip i és un rival amb molta verticalitat, ens poden fer molt de mal per les bandes. Porten cinc jornades sense guanyar i per mi això és perillós. Només competint tindrem opcions d'aconseguir la victòria."

 

Balanç després dels tres primers partits

"El més importants són els resultats. Signaria guanyar 2 partits de cada 3. L'actitud és molt bona per part dels jugadors. Hem de millorar en l'aspecte ofensiu i aconseguir una mica de tranquil·litat. Cada dia està més clara la idea del joc i les dues victòries seguides ens animen per començar a sumar punts."

 

Possibles nous fitxatges

"Poden passar moltes coses d'aquí que s'obri el mercat d'hivern. El meu mercat són els meus jugadors i m'he de centrar a treure'ls el màxim rendiment. Ens queden tres mesos per veure què fem."

 

 

 

Melendo és baixa perquè té uns problemes intestinals i no ha pogut participar a l'entrenament.

 

ARXIVAT A:
Pablo Machín
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut