Futbol

Pablo Machín, presentat a Sevilla: "Ho donaré tot"

El tècnic sorià comença una nova etapa al club del Sánchez Pizjuán

Actualitzat

Pablo Machín ja ha estat presentat com a nou entrenador del Sevilla. El sorià ha aterrat amb energia al Sánchez Pizjuán: "Ho donaré tot. Espero que això es reflecteixi en la meva feina. El meu primer objectiu és, com diu l'himne, Sevilla, Sevilla, Sevilla."  Machín ha reconegut que entrenar el club andalús suposa "una gran responsabilitat" i que hi arriba per guanyar partits.

"Tinc clar que vinc a un gran club amb una plantilla important. Vull que l'equip lluiti i ho deixi tot en el terreny de joc. Vull treure el màxim rendiment de la plantilla, guanyar i que el sevillisme es senti orgullós."

Machín començarà a treballar amb els seus jugadors probablement el dia 2 de juliol i, una setmana després, farà una concentració de pretemporada. El Sevilla disputarà l'Europa League 2018-2019, però haurà de jugar les eliminatòries prèvies per accedir a la fase de grups.

En l'acte de presentació, l'exentrenador del Girona ha estat acompanyat de José Castro, president del Sevilla, i de Joaquín Caparrós, director de futbol de l'entitat. Caparrós ha assegurat que Machín és un home molt preparat, que té coneixements i moltes ganes de guanyar. "El Pablo ens ajudarà molt", ha conclòs.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut