Pablo Machín està confiant en el bloc que va aconseguir l'ascens a Primera
Girona

Pablo Machín confia en la columna vertebral de l'ascens per consolidar-se a Primera Divisió

En l'últim partit de Lliga contra el Llevant al Ciutat de València, el Girona va sortir amb un onze titular format per vuit futbolistes que ja militaven a l'equip la temporada passada: Bono, Pablo Maffeo, Juanpe, Aday Benítez, Àlex Granell, Borja García, Portu i Pere Pons

Actualitzat

Pablo Machín està confiant en la columna vertebral de l'equip que va aconseguir l'històric ascens a Primera Divisió per consolidar el Girona a la màxima categoria del futbol espanyol. Tot i els reforços, el tècnic del conjunt gironí ha apostat per un bloc que ja es coneix a la perfecció de la temporada passada i, de moment, els resultats positius en aquest inici de temporada li estan donant la raó.

En l'últim partit de Lliga contra el Llevant al Ciutat de València, el Girona va sortir amb un onze titular format per vuit futbolistes que ja militaven a l'equip la temporada passada com són Bono, Pablo Maffeo, Juanpe, Aday Benítez, Àlex Granell, Borja García, Portu i Pere Pons, que és el futbolista de la plantilla que acumula més minuts al Campionat amb 949.

Al costat d'ells, també van jugar d'inici Bernardo Espinosa, Marc Muniesa i Cristhian Stuani, tres jugadors amb molta experiència en el futbol de primer nivell, que van aterrar aquest estiu a Montilivi per completar un vestuari en el qual hi havia molts que no havien actuat mai a Primera Divisió.

A part dels vuit futbolistes citats, n'hi ha tres més que l'any passat ja eren al Girona i que, aquesta temporada, també estan tenint protagonisme: Pedro Alcalá, Jonás Ramalho i el colombià Johan Mojica, que ha tornat a arribar cedit pel Rayo Vallecano. De fet, l'únic jugador amb experiència al Girona que aquest curs encara no ha disputat cap minut oficial és Eloi Amagat, capità i emblema de l'equip.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut