Pablo Álvarez
Pablo Álvarez, en una imatge d'arxiu
Hoquei patins

Pablo Álvarez deixa el Barça 10 anys després

El golejador argentí no ha arribat a un acord per a la renovació amb el club blaugrana

Actualitzat

El Barça acomiada aquest dimecres un dels jugadors que més han marcat la secció en les últimes temporades. El davanter argentí Pablo Álvarez deixa l'equip blaugrana 10 anys després de la seva arribada, en no trobar un acord amb el club per a la renovació.

Álvarez, de 34 anys, deixa el Palau Blaugrana convertit en un dels grans golejadors històrics de l'equip i amb el sarró ple de títols i reconeixements: fins a 31 títols ha aixecat de blaugrana, entre els quals, 3 Lligues Europees, 2 Copes Intercontinentals, 9 OK Lligues o 5 Copes del Rei. A títol individual, Pablito ha guanyat a més 4 Boles d'Or que l'acrediten com a màxim golejador de l'OK Lliga. La temporada 2019-20, es va convertir en el màxim golejador històric de la competició, superant la barrera dels 500 gols.

 

 

Panadero sí que renova

En canvi, qui sí que ha arribat a un acord per continuar és un altre històric de l'equip, Sergi Panadero, que ha firmat per una temporada amb opció a una altra campanya suplementària. El jugador osonenc, de 39 anys, porta 18 temporades vinculat al club blaugrana i suma 59 títols al seu palmarès. 

 

 

Anar al contingut