Leo Messi, durant el partit Bruges-PSG de Champions (EFE)
Futbol

Owen: "L'arribada de Messi debilita el PSG"

Per a l'exdavanter anglès, l'acumulació de talent en atac no converteix l'equip francès en favorit a guanyar la Champions

Actualitzat

La primera actuació completa del nou trident del París Saint-Germain, al camp del Bruges (1-1) es va saldar amb una discreta actuació col·lectiva, salvada per una destacable actuació de Keylor Navas, el porter de l'equip. El fet que alinear junts Neymar, Leo Messi i Kylian Mbappé no servís per veure un festival ofensiu per part de l'equip de Mauricio Pochettino ha estat interpretat, en general, com una falta de rodatge que s'arreglarà a còpia de minuts i partits.

Però no tothom comparteix aquesta teoria. Michael Owen, exdavanter del Liverpool i Reial Madrid, entre altres clubs, pensa que l'arribada de Messi no reforça, sinó que debilita l'equip parisenc, fins al punt que ell no el considera entre els favorits a guanyar la Champions.

"Són jugadors fenomenals, però els tres junts són més dèbils i no entenc que sigui un dels equips favorits a guanyar la Champions League. Crec que els equips anglesos són molt, molt superiors. De fet, crec que els fitxatges de Donnarumma o Ramos els afegeixen més possibilitats de guanyar-la que el d'algú com Messi. Penso que l'arribada de Messi debilita el PSG, també perquè fa que no hi hagi tantes connexions entre Mbappé i Neymar"

Owen, que va guanyar la Pilota d'Or l'any 2001, és actualment comentarista a la cadena BT Sports.

Anar al contingut