L'angoixa d'una desena d'aficionats del Barça per culpa de l'overbooking
L'angoixa d'una desena d'aficionats del Barça per culpa de l'overbooking
FUTBOL CHAMPIONS

Overbooking, canvi d'avions i 1.000 euros més: l'angoixa d'una desena d'aficionats del Barça camí d'Eindhoven

El vol de la companyia Vueling de les 7.10 del matí amb destinació Amsterdam tenia overbooking i ha deixat 16 seguidors culers palplantats a l'aeroport

Actualitzat

La història no ha tingut un final feliç. Una desena d'aficionats del Barça que tenien entrada per presenciar a Eindhoven el partit de la final de la Champions entre el Barça i el Wolfsburg aquesta tarda, a les 16.00, no podran veure el partit.

El vol de les 7.10 del matí amb destinació Amsterdam tenia overbooking i ha deixat 16 seguidors culers palplantats a l'aeroport. 

Quatre seguidors no han llençat la tovallola i han pagat més de 1.000 euros per comprar bitllets de la companyia KLM en un vol que ha sortit a les 11 del matí. Just a temps per arribar la final. 

Un camió incendiat també fa la guitza

Aquesta no ha estat l'única incidència per als aficionats a la final. L'incendi d'un camió ahir a l'AP-7 també va deixar sense el somni de la final aquests aficionats.

 

La marea blaugrana arriba a Eindhoven

La primera final de Champions femenina de la història que té totes les entrades venudes, 35.000. Tot i els petits incidents, la marea blaugrana d'aproximadament 8.000 culers ja ha arribat a Eindhoven per acompanyar i animar l'equip en la seva quarta final en els últims cinc anys. Set autocars i dos vols xàrter organitzats pel club amb més de 800 aficionats ja són al Philips Stadion.


El desplaçament massiu de l'afició blaugrana va començar aquest divendres al matí al Camp Nou amb més de 350 aficionats que després de més de 20 hores ja han arribat a la ciutat neerlandesa. Aquest dissabte també han viatjat 500 culers i familiars amb els vols xàrter del club.

 

L'expedició blaugrana al complet va arribar a Eindhoven dijous al vespre, cap a les 20.30, i a les portes de l'hotel de concentració ja hi van trobar aficionats que els esperaven. L'equip es va entrenar per últim cop aquest divendres a les 14.30 a l'escenari de la gran final.

ARXIVAT A:
CHAMPIONS EINDHOVEN
Anar al contingut