Sergi Roberto, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Barça

Ousmane Dembélé, un llarg historial de lesions

El davanter francès s'ha perdut un de cada dos partits per lesió des que és jugador del Barça

Víctor PatsiActualitzat

Celta-Barça de la temporada passada. Gest inequívoc de Valverde. Mà a la cuixa. Canvi? Un altre cop Ousmane Dembelé, que rep l'ordre de deixar-se caure. Fins ahir, aquesta era l'última lesió del francès. La cinquena en el seu llarg historial, la quarta muscular. Sempre als ísquios, la seva creu. Aquí, però, la cuixa lesionada era la dreta, la sana. El francès es va perdre el tram final de temporada, inclosa la final de Copa.

L'historial de lesions de Dembélé amb el Barça, tantes com sis, només una de caràcter traumàtic, relliscada i turmell lesionat, cap a casa ben coix, arrenca al camp del Getafe, assistint d'esquena Suárez. Era tot just el seu segon partit com a titular amb la samarreta del Barça i acabava de patir la seva lesió més greu: arrencament del tendó del bíceps femoral de la cama esquerra. Cinc mesos de baixa. Va fer falta cirurgia.

De blaugrana només ha disputat 66 de 120 partits possibles, i ara se'n perdrà mínim cinc més. Matemàticament, Dembélé es perd un de cada dos partits per lesió. Una xifra inassumible per al club i per al jugador.

 

ARXIVAT A:
Dembélé
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut