El Liverpool busca la cessió d'Ousmane Dembélé (Reuters)
Barça

Ousmane Dembélé supera amb èxit l'operació i estarà sis mesos de baixa

El Barça ha informat que l'extrem francès ha estat operat satisfactòriament pel doctor Lasse Lempainen a Turku, i ara un comitè mèdic de la federació espanyola haurà de ratificar el diagnòstic en un màxim de 72 hores

Actualitzat

Ousmane Dembélé ha passat pel quiròfan aquest dimarts per operar-se del trencament del tendó proximal del bíceps femoral de la cuixa dreta. El davanter francès va viatjar fins a Finlàndia aquest dilluns per posar-se en mans de l'equip del doctor Sakari Orava, que ja va operar el blaugrana fa dos anys, quan va tenir la mateixa lesió a l'altra cama.

Segons ha informat el club, Dembélé ha superat la intervenció quirúrgica amb èxit. L'ha operat el doctor Lasse Lempainen a Turku i estarà sis mesos de baixa. Abans, això sí, un comitè mèdic de la federació espanyola haurà de ratificar-ho en un màxim de 72 hores. A partir d'aquí, el Barça disposarà de 15 dies per trobar un substitut per a Dembélé. 

A banda de Dembélé, el japonès del filial del Barça, Hiroki Abe, també ha passat pel quiròfan per operar-se de la mateixa lesió que el davanter francès.

 

ARXIVAT A:
Dembélé
Anar al contingut