Ousmane Dembélé durant un entrenament amb el Barça (FCB)
Barça

Ousmane Dembélé segueix arribant tard als entrenaments del Barça

Des que Xavi és tècnic de l'equip, el davanter francès ha fet tard en dos entrenaments, l'últim perquè es va confondre d'hora

Redacció Esport3Actualitzat

Ousmane Dembélé ho ha tornat a fer. El davanter francès del FC Barcelona ha arribat tard a l'entrenament de l'equip en dues ocasions de les vuit sessions que ha dirigit Xavi Hernández. En la seva arribada al Barça, el tècnic egarenc va demostrar la seva absoluta confiança en Dembélé i confirmava que comptava amb el jugador per al seu projecte.

No obstant això, Dembélé ha seguit fent tard a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. La darrera vegada, dimarts passat, el francès va necessitar una trucada dels seus companys per arribar a l'entrenament. I és que, segons va explicar, es pensava que la sessió era a la tarda, i no pas al matí. Així ho ha explicat Xavi Campos al programa "Onze" d'Esport3.

"En dues setmanes consten dos retards de Dembélé. El primer va ser divendres de la setmana passada, quan el jugador es va presentar tres minuts tard a la ciutat esportiva. Dembélé va arribar passats tres minuts de dos quarts de nou, que era l'hora límit d'arribada."

"Dimarts passat, el jugador va tenir una confusió, perquè tots els entrenaments eren a la tarda excepte dimarts, que era al matí. Els jugadors blaugranes van acabar trucant al francès, que va demanar disculpes abans d'arribar a la ciutat esportiva."

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut