Ousmane Dembélé, operat amb èxit a Finlàndia
El davanter blaugrana estarà quatre mesos de baixa
Ousmane Dembélé, operat amb èxit a Finlàndia
Dembélé estarà un mínim de tres mesos de baixa
Dembélé estarà uns 4 mesos de baixa (Reuters)
Barça

Ousmane Dembélé, operat amb èxit a Finlàndia

El davanter blaugrana estarà quatre mesos de baixa

Jordi GrauActualitzat

El jugador del primer equip Ousmane Dembélé ha estat intervingut satisfactòriament a Turku (Finlàndia) pel doctor Lasse Lempainen, sota la supervisió dels serveis mèdics del Club, de la seva desincersió del tendó distal del bíceps femoral del genoll dret, després de la lesió que es va fer durant el França-Hongria de l'Eurocopa. El temps de baixa aproximat és de 4 mesos.

Dembélé s'ha mostrat procliu a les lesions des que va fitxar pel Barça, ara fa quatre temporades. Aquesta lesió arriba, a més, en un moment en què jugador i club estavennegociant la renovació, ja que el francès acaba contracte el juny del 2022. En cas de negativa a renovar, el Barça contemplava una sortida de Dembélé aquest estiu com una opció de fer calaix, una variable que, ateses les circumstàncies, no es donarà.

El francès ha estat lesionat més d'una tercera part del temps des que va arribar al Barça, fa tres anys i mig. Si tot aquest temps que no ha estat disponible es traduís en dies, trobaríem que Dembélé ha estat un any sencer lesionat.

Les dues primeres temporades a Can Barça van ser un veritable calvari.

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut