Dembélé en el moment de la signatura amb el president del Barça Josep Maria Bartomeu
Barça

Ousmane Dembélé firma el seu contracte per 5 anys amb el Barça

El jugador francés ha signat el seu nou contracte amb el Barça després de passar la revisió mèdica. La presentació del jugador s'ha endarrerit perquè perquè faltava un document corresponent a la liquidació del jugador amb el Borussia

Actualitzat

Dembélé ja és nou jugador del Barça, el jugador ha passat la revisió mèdica i posteriorment, amb retard perquè faltava un document corresponent a la liquidació del jugador amb el Borussia, ha signat el seu contracte com a blaugrana per 5 anys. A l'acte hi era present, com és habitual, el president Josep Maria Bartomeu. Es tancava així, l'operació de fitxatge més cara de la història del FC Barcelona. El davanter francès lluirà l'11 que va deixar lliure Neymar.

El Camp Nou ha obert les portes a les 12.30 per als aficionats que vulguin acostar-se a conèixer de prop el nou fitxatge blaugrana. I s'han format nombroses cues per veure els primers tocs del francés amb la samarreta del Barça. Fins a 18.000 aficionats han assistit a l'acte.

El canal Esport3 emetrà en directe la posterior roda de premsa de presentació del jugador cap a quarts de tres.

Aquest diumenge Dembélé ja es fer una sessió fotogràfica davant de les oficines, i va parlar en els mitjans oficials:

El Barça i Borussia Dortmund van arribar a un acord pel traspàs de Dembélé per 105 milions d'euros més variables. El jugador firmarà per les pròximes cinc temporades i tindrà una clàusula de rescissió de 400 milions d'euros.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut