Barça

Ousmane Dembélé: "És un somni fet realitat, jugar al Barça, i lluitaré per guanyar tots els títols"

El Barça presenta el seu quart reforç, el francès Ousmane Dembélé, enmig d'una gran expectació. El jugador es mostra il·lusionat i agraït, i diu que no sent la pressió de ser el substitut de Neymar

Actualitzat

Ousmane Dembélé ja exerceix de jugador del Barça. Al nou crac blaugrana l'han presentat aquest migdia i ja ha trepitjat la gespa del Camp Nou. Abans ha firmat el contracte a l'Auditori 1899 del Camp Nou, un contracte per a les cinc pròximes temporades. Un cop resolts uns problemes burocràtics que han endarrerit tots els actes previstos, Dembélé ja ha sortit a la gespa del camp per fer els habituals tocs de pilota davant dels fotògrafs i les càmeres. Unes 18.000 persones l'esperaven a la graderia, unes xifres reservades a les presentacions dels cracs.

El jugador francés s'ha presentat davant els mitjans comunicació, amb una gran expectació, i ha dit : "Estic encantat de trobar-me al millor club del món. És un somni fet realitat i lluitaré per guanyar tots els títols". Preguntat per Messi, el jove francés de 20 anys ha dit "és un honor i un plaer jugar en un eq amb Messi. Vull aprendre que fa, és el millor jug de la història del futbol. Per això estic encantat i sóc aquí per aprendre". També ha explicat com ha viscut el temps d'espera per les negociacions amb els dos clubs: "Sí, sí, jo confiava que vindria, que signaria a Barcelona i que era qüestió de temps. Dies, setmanes, confiava plenament, estava super content de ser aquí. Ja fet de la millor manera possible. Les dues parts estan satisfetes". El francés també ha parlat sobre Valverde, de qui ha dit "sí he parlat amb ell, m''estaven esperant i ja he pogut jugar contra el Barça quan jugava al Dortmund".

No ve a substituir Neymar

L'ombra del brasiler ha estat present durant la roda de premsa, però Dembélé ha tirat pilotes fora i no s'ha volgut comparar en cap moment amb Neymar: "No diria q és una pressió, és un autèntic plaer, jugo amb els millors del món. N''estic molt orgullós i faré tot el q pugui per tal d''assolir els objectius i ajudar l''equip".

El secretari del Barça Robert Fernández, present al costat de Dembélé, ha explicat també que "Vam voler portar Dembélé l'any passat, feia temps que el seguíem, però llavors volia minuts"

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut