Dembélé s'escapa per la banda en un moment del partit contra la Reial Societat (EFE)
Barça

Ousmane Dembélé es torna a lesionar i estarà de baixa entre 3 i 4 setmanes més

L'extrem francès té un trencament fibril·lar a la cuixa esquerra, la mateixa lesió que ja el va deixar fora de competició més de tres mesos

Actualitzat

Males notícies per al Barça. Ousmane Dembélé, que es va recuperar fa poc d'una llarga lesió, ha tornat a caure. Diumenge a Anoeta davant la Reial Societat (2-4), Dembélé va disputar els últims 25 minuts i va entrar amb el resultat d'empat a 2. Va acabar el partit amb molèsties i les proves han determinat que té un trencament fibril·lar del semitendinós de la cuixa esquerra. Estarà de baixa entre 3 i 4 setmanes. Tres dies abans del partit a Anoeta, Dembélé ja havia acabat amb molèsties en la tornada de Copa contra el Celta. Les proves van dir que era fatiga muscular.

La nova lesió de Dembélé no afecta la cirurgia que li van fer al bíceps femoral quan es va lesionar al camp del Getafe a mitjans de setembre. Una lesió que va arribar en el tercer partit que jugava amb el Barça i que el va tenir 3 mesos i mig de baixa. Operat a Finlàndia, es va vigilar al mil·límetre no precipitar la seva tornada. Abans del clàssic ja s'entrenava amb el grup i estava per competir. Però per evitar riscos, va rebre l'alta el 2 de gener i, dos dies després, va reaparèixer a Balaídos en l'anada dels vuitens de Copa. Des de llavors, havia participat en 4 partits, en 10 dies, abans de tornar a la infermeria.

Iniesta, amb sobrecàrrega

Dembélé no és l'únic jugador del Barça lesionat. Andrés Iniesta té una sobrecàrrega al soli de la cama dreta i el club no ha especificat el temps de baixa. El manxec, tot i que va ser convocat, no va arribar a jugar contra la Reial Societat.

A més, en l'entrenament de recuperació d'aquest dilluns tampoc hi ha participat Nelson Semedo, que va ser baixa d'última hora al desplaçament a Sant Sebastià per una amigdalitis. El portuguès, igual que Iniesta, és dubte per al partit d'anada dels quarts de final de la Copa del Rei contra l'Espanyol, aquest dimecres (21.00) a l'RCDE Stadium.

ARXIVAT A:
Dembélé
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut