Ousmane Dembélé en un partit de la temporada passada
Ousmane Dembélé en un partit de la temporada passada (EFE)
Barça

Ousmane Dembélé, a un pas de fitxar pel Chelsea

La premsa anglesa dona per tancat l'acord entre el futbolista i el club londinenc per a les pròximes quatre temporades

Redacció Esport3Actualitzat

El futur d'Ousmane Dembélé sembla que ja no és tan incert com fa uns dies. Tot i les diferents reunions, el futbolista i el seu agent, Moussa Sissoko, no han arribat a un acord amb el FC Barcelona per a la renovació i tot apunta que el jugador no seguirà al club blaugrana la temporada que ve. Sobretot, tenint en compte la informació que ha publicat aquest dissabte el mitjà Talksport, que assegura que el Chelsea és el millor situat per fitxar el francès.

Des que es va completar la venda del club, el Chelsea és lliure de poder negociar amb jugadors, i les últimes setmanes haurien intensificat les converses per convèncer el blaugrana. En aquest sentit, tal com asseguren des d'Anglaterra, la figura de Thomas Tuchel podria ser clau en la decisió del jugador, que va coincidir amb el tècnic alemany en la seva etapa al Borussia Dortmund.

El serial d'Ousmane Dembélé podria arribar a la seva fi després de mesos de reunions sobre el futur del francès, que acaba contracte el 30 de juny. Tot va començar al mercat d'hivern, quan el Barça va arribar a apartar el jugador de l'equip per forçar la seva renovació; una renovació no es va produir. Llavors Xavi va donar minuts al blaugrana, que ha mostrat un bon rendiment amb l'egarenc a la banqueta.

Anar al contingut