Ral·li

Ott Tänak guanya la segona etapa del Ral·li d'Itàlia-Sardenya i li arrabassa el liderat a Dani Sordo

Tänak ha començat l'etapa més llarga a 11,2 segons de Dani Sordo però en les tres primeres especials ja l'ha avançat i ha agafat un avantatge de 6,4 segons, que ha anat incrementant a poc a poc

Actualitzat

L'estonià Ott Tänak (Toyota) ha agafat les regnes del Ral·li d'Itàlia-Sardenya, la vuitena prova del Mundial, en la segona etapa, i ha relegat al segon lloc, a 25,9 segons, Dani Sordo (Hyundai), que ha partit com a líder aquest dissabte.

Tänak ha començat l'etapa més llarga a 11,2 segons de Dani Sordo però en les tres primeres especials ja l'ha avançat, i ha agafat un avantatge de 6,4 segonsm, que ha anat incrementant a poc a poc.

"Ha estat bé, avui", ha comentat Sordo. Calia tenir una mica de cura perquè no volia patir una punxada. Demà hem de pressionar, però sabem que és difícil lluitar contra Ott".

El finlandès Teemu Suninen ocupa ara el tercer lloc en la general, a 42,9 segons del líder. El francès Sébastien Ogier, líder del campionat que va perdre totes les seves opcions divendres en patir un accident, s'ha reenganxat a la competició, la mala sort l'ha acompanyat i aquest dissabte ha trencat la suspensió del darrere del seu Citroën. 

Les classificacions de l'etapa i de la general:

 

Divendres Dani Sordo havia assumit el liderat del Ral·li sard: 

 

 

ARXIVAT A:
Mundial de ral·lis
Anar al contingut