ESQUÍ

Ot Ferrer acaba cinquè d'esquí de muntanya en els Jocs Olímpics d'Hivern de la Joventut

El pallarès Marc Ràdua ha acabat 18è, la bagenca Maria Costa ha aconseguit la 9a plaça i Ares Torra, la 12a

Josep Maria PuigActualitzat

El berguedà Ot Ferrer ha quedat cinquè en la prova individual d'esquí de muntanya dels Jocs Olímpics de la Joventut que se celebra a Lausana. Aquest bon resultat obre les portes de l'esperança en aquesta modalitat que per primer cop serà olímpica en els Jocs Olímpics d'Hivern de Pequín del 2022.

Ot Ferrer, que és membre del Centre de Tecnificació d'Esquí de Muntanya de Catalunya (CTEMC) un dels esquiadors sortits de l'escola del Mountain Runners del Berguedà, és ara mateix una de les promeses emergents de l'esquí de muntanya a Catalunya i va pujar al podi en el mundial celebrat a la localitat suïssa de Villars-sur-Ollon.

El pallarès Marc Ràdua ha acabat en 18a posició en la mateixa cursa.

En categoria femenina les esquiadores de l'escola del Mountain Runners del Berguedà han fet un paper destacat. La bagenca Maria Costa, que amb disset anys ja sap el que és pujar a pòdiums catalans i estatal, ha aconseguit la 9a plaça i la gironellenca Ares Torra, la més jove de l'expedició amb només 16 anys, ha quedat en 12a posició. La vencedora ha estat la suïssa Caroline Ulrich.

Anar al contingut