Espanyol

Osvaldo podria ser titular diumenge en la visita del Mallorca a Cornellà-el Prat

L'Espanyol va veure ahir com el seu pròxim rival a la Lliga, el Mallorca, queia a casa contra el Getafe a la Copa del Rei. L'equip blanc-i-blau sap que és molt important no ensopegar diumenge contra els balears. Dani Osvaldo, que va debutar la setmana passada a Pamplona, podria ser titular davant de l'equip de Gregorio Manzano. Amb gols o sense, el que sí que té clar el davanter italoargentí és la necessitat de sentir-se implicat en el projecte perico.

Actualitzat
El van presentar tot just fa deu dies, dissabte, a Pamplona, va jugar els seus primers minuts com a jugador de l'Espanyol en un partit especialment complicat, i diumenge Pablo Daniel Osvaldo té l'oportunitat de ser titular contra el Mallorca. No s'autoimposa cap xifra de gols d'aquí a final de temporada, però això no treu que de cara a diumenge tingui el seu desig particular.

Entre lesionats i sancionats Pochettino no té centrals per rebre el Mallorca i la cosa es podria complicar si Moisés Hurtado, l'home que hauria de jugar a l'eix de la defensa, no es recupera dels problemes musculars que arrossega.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut