Espanyol

Òscar Perarnau dimiteix com a director esportiu de l'Espanyol

Després de dinou anys en el club, el director esportiu ha presentat la seva dimissió al nou Consell d'Administració que encapçala Chen Yansheng

Actualitzat

Òscar Perarnau ha presentat la seva dimissió com a director esportiu de l'Espanyol. Perarnau ha comunicat als màxims responsables de l'entitat aquest dijous la seva voluntat de deixar el càrrec en els propers quinze dies, per motius estrictament personals.

En una nota publicada a la web del club, el Consell d'Administració diu que "comprèn i mostra absolut respecte pels motius de la decisió de Perarnau i tractarà amb ell en els propers dies la transició de responsabilitats cap a una nova configuració de l'Àrea Esportiva. Tanmateix, el club li agraeix la tasca feta".

Aquest divendres, el fins avui Director Esportiu blanc-i-blau oferirà una roda de premsa de comiat després de l'entrenament del primer equip. Serà a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva Dani Jarque, abans de la compareixença ja prevista davant dels mitjans de l'entrenador Constantin Galca.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut