Òscar Garcia ha sortit de l'hospital després d'una setmana ingressat en observació.
Òscar Garcia vol prendre's un temps per descansar després d'haver tingut un problema de salut.
Futbol

Òscar Garcia deixa el Watford per recuperar-se després d'una afecció cardíaca

Òscar Garcia Junyent deixarà provisionalment la seva tasca d'entrenador per recuperar-se del tot de l'afecció cardíaca que va tenir a mitjans de mes. El tècnic sabadellenc s'ha desvinculat del Watford per aquest fet, tot i que matisa que no és l'únic motiu

Actualitzat

Òscar Garcia Junyent deixarà provisionalment la seva tasca d'entrenador per recuperar-se del tot de l'afecció cardíaca que va patir a mitjans de mes. El tècnic sabadellenc s'ha desvinculat del Watford per aquest fet tot i que matisa que no és l'únic motiu.

El Watford ha confirmat aquest dilluns que Billy McKinlay assumirà el càrrec de primer entrenador, tot i que treballarà amb l'equip d'assistents d'Òscar.

Òscar, de 41 anys, exjugador d'equips com el Barça i l'Espanyol, té una trajectòria a les banquetes curta però suficient per construir-se una bona reputació. Va destacar en el futbol base del Barça, on va entrenar fins al juvenil, abans d'entrenar el Maccabi de Tel-Aviv, al qual va fer campió de la Lliga israeliana.

Actualment acabava d'encetar amb el Watford la seva segona experiència a la segona categoria del futbol anglès després d'haver classificat la passada temporada el Brighton & Hove pels "play-offs" per l'ascens a la Lliga Premier.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut