Óscar Duarte mostrant la seva lesió (Foto: twitter)
Óscar Duarte mostrant la seva lesió (Foto: twitter)
Espanyol

Óscar Duarte es recupera de la seva contusió a la cresta ilíaca al marge del grup

El defensa de l'Espanyol treballarà al gimnàs mentre no millori de les molèsties del fort cop que no el va deixar acabar el partit contra el Sevilla

Actualitzat

Óscar Duarte farà un treball diferenciat els primers dies d'aquesta setmana a l'espera de veure l'evolució de la forta contusió que va patir a la cresta ilíaca dreta en el partit de la primera jornada de Lliga al camp del Sevilla. El jugador, que va haver de ser substituït, ha treballat al gimnàs amb els fisioterapeutes a l'espera que remetin les molèsties que arrossega. El proper partit de l'equip serà aquest divendres, a casa, contra el Màlaga.

El tercer porter Andrés Prieto llueix una immobilització a la ma esquerra per la fractura del tercer metacarpià que va patir en el partit del filial contra el Llagostera. Prieto seguirà un tractament conservador durant quatre setmanes i després farà dues més de rehabilitació.

El davanter blanc-i-blau Felipe Caicedo ha entrat a la llista de 31 jugadors convocats per la selecció d'Equador per jugar l'1 de setembre contra el Brasil i el dia 6 contra el Perú, classificatoris per al Mundial de Rússia del 2018.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut