Eurolliga

Oriola destaca el potencial físic del Khimki abans del partit d'Eurolliga

El Barça Lassa buscarà a la pista del Khimki la quarta victòria consecutiva a l'Eurolliga. Abans del partit, Pierre Oriola ha alertat de les capacitats del rival i de la dificultat del partit.

Actualitzat

Després de la derrota a la Lliga contra el Fuenlabrada, el Barça Lassa torna a l'Eurolliga, on acumula tres victòries consecutives. L'equip de Svetislav Pesic buscarà a la pista del Khimki rus el quart triomf seguit per acostar-se a la part alta de la classificació.

En la prèvia del partit, l'ala pivot Pierre Oriola ha alertat de la dificultat que tindrà el partit i ha alabat el potencial físic dels russos: "Tenen jugadors interiors no gaire alts, però amb un potencial físic important". A més, Oriola ha destacat la presència d'Aleksei Shved, màxim anotador de la competició, amb una mitjana de 25,6 punts per partit.

Amb tres victòries i dues derrotes, el Barça és sisè a la classificació, en places d'accés a la següent ronda. El Khimki, per la seva part, és dotzè amb només una victòria, que van aconseguir en l'última jornada davant el Gran Canària.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut