Oriol Romeu, preocupat per la quantitat de gols rebuts contra la Reial Societat (EFE)
Futbol

Oriol Romeu: "No pot ser que ens marquin tants gols i ens ensenyin tantes targetes"

El migcampista del Girona lamenta que en poques ocasions l'equip rebi tants gols, i també promet anar més en compte per no veure tantes targetes grogues.

Enric Vilalta LópezActualitzat

El 3 a 5 de diumenge encara cou a Girona. L'equip va jugar obert i alegre, com sempre amb Míchel, però va pagar molt cars els errors defensius. És la gran preocupació, ara mateix, al vestidor de Montilivi. Aquest dimecres ho ha verbalitzat Oriol Romeu

"No ens podem permetre rebre tants gols. La veritat és que, contra la Reial Societat, no vam concedir tantes ocasions, però gairebé totes van ser gol. No pot ser que marquem tres gols i marxem a casa sense punts."

Després de dues derrotes consecutives, toca reaccionar. Però atenció que la pròxima parada és el Metropolitano. Contra l'Atlètic de Madrid, caldrà haver après la lliçó i no concedir tantes oportunitats al rival. 

"Serà un partit difícil, però molt diferent. L'Atlètic ens deixarà més espais que la Reial, però haurem d'anar molt en compte amb les seves transicions. Sabem que són molt perillosos a la contra i haurem de fer el màxim per evitar que ens arribin."

Quatre partits, tres targetes grogues. Aquest és un dels grans problemes pel migcampista d'Ulldecona en el seu retorn a la primera divisió espanyola.

"He d'anar amb compte, perquè aquí el criteri és diferent que el d'Anglaterra. Allí m'hauria estalviat alguna de les targetes que m'han mostrat. He de calcular més els salts, perquè aquí qualsevol cop et penalitza, i no vull perdre'm partits per això."

Romeu va arribar en aquest mercat d'hivern procedent del Southampton. Després de set temporades a la Premier, està en plena adaptació a la nova lliga. De moment, té un aliat clar: Aleix Garcia, amb qui comparteix demarcació i també origen: tots dos són nascuts a Ulldecona, al Montsià.

Anar al contingut